top of page
Obrázek autoraHotel Fontána

Hotel Fontána: Jak to u nás chodí

Zajímá vás, jak to v hotelu Fontána chodí? Připravili jsme si pro vás rozhovor s Janou, dcerou majitelů, která vám prozradí trochu víc o konceptu hotelu, akcích, službách a dalších podrobnostech z hotelového prostředí.


Půjčíme si větu z vašich webových stránek, kde se píše: Opustili jsme od tradičního hotelového konceptu a rozhodli se provozovat náš rodinný hotel jinak.Otázka je nasnadě: Jak jinak?

Upustili jsme od modelu rušného a přeplněného hotelu, a naopak nabízíme klientům klid a soukromí. Máte možnost přijet jen na krátkou dobu a odpočinout si. Dobře se vyspat na úžasně pohodlných postelích Saffron, dát si prodlouženou snídaní a jít se projít do přírody nebo využít soukromé wellness.

Chceme být místem, kde hosté ocení poklidné ubytování či příjemný prostor pro uzavřené akce. Specializujeme se na soukromé události, kdy je hotel uzavřený jen pro vás. Narozeninové párty, oslavy, či teambuildingy, to my umíme.

 

Můžeme tu běžně potkat členy vaší rodiny. Máte k hotelu silnou rodinnou vazbu?

Ano, jsme tu skoro všichni, ale také zaměstnanci, které bereme také jako rodinu.

Má mamka, Barbora je majitelka. Díky ní má Fontána ducha a kouzlo. Vymýšlí neustále nové projekty a stará se o estetickou stránku hotelu. Vytvořila celý koncept studia s přístrojovým ošetřením, vlastní a unikátní produktové řady a Fontánu doslova oživila o všechna zvířátka, která zde potkáte.

Já se starám o marketing hotelu, pořádám beauty kurzy, a studio Fontána beauty je tak trochu i mé království.

Alenka, pomáhá ve studiu a je naším zaměstnancem dvanáct let. Kuchař Marťa, který zajišťuje catering na uzavřených akcích, a dokonce se zde sám ženil. Údržbář Míša, díky němu máme opraveno vše, co potřebujeme. Provozní Kateřina, úžasná dlouholetá kamarádka a super kolegyně, která se stará o naše ubytování a zajištění provozu akcí. A samozřejmě řada dalších zaměstnanců, bez kterých by to nešlo.

Dokázala byste vypíchnout tři body, které jsou ve Fontáně nej?

Určitě jen tři? Dobře, je to příroda a krásné okolí. Dále beauty salón, ve kterém najdete ty nejkvalitnější přístroje na trhu, na což jsme opravdu pyšní, protože pomáhají nejen s pletí a tělem, ale především s budováním ženského sebevědomí.

A za třetí bych asi vypíchla naše postele, ty jsou super. Můžete se krásně vyspat a ráno se budíte za zpěvu ptáků. Je tu vážně krásně.

Jací hosté u vás budou spokojeni?

Páry, které si chtějí užít bezstarostný pobyt, zajít privátně na wellness nebo na procházku. Potom ženy, které vyrazí samy, s maminkou, kámoškou na náš dámský event či beauty pobyt. Starší hosté, kteří chtějí pobyt spojit s nějakou klidnější akcí, jako je jízda parníkem nebo procházka na hrad Veveří. A v neposlední řadě ti, kteří hledají prostory blízko Brna pro konání uzavřené akce.

 

Prezentujete se jako dog-friendly hotel? Máte rádi zvířata?

Ano jsme dog-friendly hotel, máme rádi zvířata a dost jich i vlastníme. Na recepci potkáte želvy, rybičky a papouška. Dokonce tu celkem žije šest psů. Hosté je běžně nepotkávají, ale určitě je zahlédnete, minimálně na našem e-shopu.

 

Ve Fontáně je možné využít řadu služeb, které nabízí. Jaké to jsou?

Nabízíme privátní wellness, vyhrazené hotelovým hostům. Dále bych řekla, že unikátní je naše beauty studio. V něm vám totiž, jako jediný hotel v České republice můžeme nabídnout neinvazivní ošetření přístroji Beutylizer a zařízeními od značky BTL (Emsculpt, Emsella). Pracujeme s velmi kvalitní kosmetikou, staráme se o pleť a v části kosmetického studia líčíme ženy. To využívají zejména dámy v rámci eventů, které u nás pořádáme, například v létě nás čeká událost nazvaná Joga, brunch & beauty. A samozřejmě také nevěsty. A v neposlední řadě máme i hotelový obchůdek.

 

Beauty salon, obchůdek či wellness jsou k dispozici výhradně hotelovým hostům nebo i externím návštěvníkům?

Wellness je aktuálně k dispozici výhradně hotelovým. Hotelový obchůdek se otevírá během snídaňového času a jinak je dostupný v rámci našich eventů nebo po domluvě. Beauty salon je k dispozici na objednání externě i pro hotelové hosty. Vždy je ale potřeba domluvit si termín.

 

Jaké roční období je Brněnské přehradě nejhezčí?

Kdybych se zeptala našich zaměstnanců věřím, že každý odpoví jinak. Obecně jsou nejoblíbenější měsíce duben až říjen, zejména potom od června, kdy začíná žít Brněnská přehrada, která láká každý rok čím dál více turistů i milovníku vodních sportu.

 

Neustále vymýšlíte nové projekty a nuda u vás určitě není. Co vás čeká ve Fontáně ještě tento rok?

Čeká nás přestavba konferenčního sálu na showroom, jelikož spolupracujeme s developerskou firmou Infinit Estates, která má pod palcem novou výstavbu bytů Nová Myslivna v Brně (dříve známého hotelu v Brně). Co se týká hotelu, můžete se těšit na tradiční jóga a beauty eventy a na podzimní charitativní akci, kterou paní majitelka pořádá s nadací Be Charity.






138 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page